GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Fikir Ortaokulu

Nis

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN ve Şube Müdürümüz Mustafa TUMAY okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program ile coşkuyla kutlandı.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında yapılan Kermes Etkinliğinden elde edilen gelir  ile okulumuz LÖSEV' e bagış yaptı. Bağışın yapılmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kas

Cumhuriyetimizin  kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihal edişinin 85. yılında saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşku ile kutlandı. Programın hazırlığında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gaziantep Valiliğimiz, Şahinbey Belediyemiz ve paydaş kurumlar tarafından 14-22 Ekim 2023 tarihleri arasında "Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi"nde  düzenlenen "Şahinbey 6. Kitap Günleri, Kitap Fuarı"  etkinliğine katıldık.

Ekm

Bu yıl yapılan Bursluluk Sınavında başarı elde ederek okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.